top of page

Mit navn er Gitte, jeg er 57 år, mor til 3 vidunderlige (voksne) børn, 2 skønne børnebørn og gift med Henrik, som er min elskede livsledsager og faste samarbejdspartner. Vi mødte hinanden i 2009, og jeg har aldrig været i tvivl om, at der er en særlig mening med vores møde.

 

Jeg er uddannet Socialpædagog i 1986, og i 2005 blev jeg færdig med en 4 ½ årig Psykoterapeut uddannelse. Siden 2005 har jeg været selvstændig og iværksætter med egen virksomhed (ConceptCard ApS, The Bella Sara Company LLC og Bella Sara Company ApS).

 

Hele mit voksenliv har jeg arbejdet med menneskers personlige udvikling, og for mig har spørgsmålet om, hvordan man i praksis hjælper sig selv og andre til at vokse i livet altid været vigtigst af alt.

 

Vi er alle født til at være hele og livsglade mennesker med fuld appetit på at opleve livets eventyrlighed.

I barndommen grundlægger vi mønstre, som udvikler sig til love for vores liv. Disse personlige love påvirker den måde, vi lever vores liv på, vores relationer til andre, vores valg af partner og arbejde, og vores sundhed.

Ved at blive bevidst om negative og begrænsende mønstre og ved atter at få fuld kontakt til kærligheds-kraften i os selv, kan vi begynde at elske os selv og ændre vores mønstre til at være positive og livsfremmende.  Når vi elsker os selv, kan vi elske andre !

Vi bliver mere medfølende, gladere og kan skabe et liv med kærlighed, harmoni, udvikling og succes.

 

Det er vigtigt at have drømme og mål og endnu vigtigere at forfølge dem. Nogle har brug for hjælp til at finde frem til drømmene, sætte sig mål og ligeledes handle på det. 

Der er hele tiden masser af muligheder, og vi vælger selv, hvilken vej vi vil gå.

 

Jeg er et åbent og kærligt menneske og kan med indlevelse og omsorg støtte og guide dig til den udvikling du/I ønsker.  

Du vil få forskellige redskaber, der kan:

  • gøre dig i stand til at ændre mønstre fra begrænsende til livsfremmende 

  • finde ind til den ubetingede kærlighed, som allerede er i os alle, og som kan åbne op for et nyt kærlighedsliv til dig selv og andre

  • give dig mulighed for at lære, at kommunikere med empati og at løse konflikter med respekt for dine egne og andres følelser og behov

  • hjælpe dig med at ændre strategier, sætte dig mål og nå dem

  • sætte dig i kontakt med din krop og de oplevelser og spændinger den bærer på

  • Forløsning af traumer

 

bottom of page